Tack IKEA!! Tack KNIVSHULT!!

Åhh, blev så glad över den nya reklamen som kom igår från Ikea. Det var ju lite nya coola tyger som de fått in och jag fastnade för ett tygg som gick i vitt, grönt och lite svart. Jag är sugen på att göra om lite i fönstrena och tänkte då att jag skulle in handla lite tyg på ikea. Har haft i tankarna länge att åka till tyghuset i Taberg men det blur ju aldrig av.

Så efter kalaset i Knivshult så for jag och barnen till Ikea och började förbrilt leta efter det fina tyget jag valt ut att ha i Noels rum. Men så ledsen jag blev, de hade inte det inne än så jag får snällt vänta ett tag till. Så himla typiskt när man väl tog sig dit.

Fast jag gick dock ej ut tomhänt från Ikea (det är svårt att göra det). Det blev två nya backar att ha under Liams säng, blev toppen bra. Hoppas nu bara att leksakerna får stanna där och inte över hela golvet. Sen blev det nytt tygg till Liams rum, men har inte bestämt om jag ska ha det i något annat rum. Det var jätte fint det med men ganska neutralt tyg. Sen så var det lite erbjudande om sängkläder och det är ju alltid kul det med. Så den ”lilla” notan slutade ändå på 700kronor. Men jag ska försöka ha det lite hemligt för Thomas, hehe!!

Kalaset i Knivshult vart ju toppen toppen. Vi blev både mätta och glada. Först fick vi gott hem gjort potatismos med goda Vaggeryds korvar till. Efter maten blev det till barnens förtjusning (även de stora barnen) gammal hederlig glass, grädde, maräng, banan, chokladsås, strössel och kaffe. Kaffet hoppade i och för sig de små barnen över. Men det satt som smäcken efter maten med denna söta goda efterrätt.

Nova verkade uppskatta presenterna för hon gav mig en kram när jag skulle gå hem. Liam vart väldigt intresserad av när Chrille spelade WOW på datorn så även Chrille fick lite sällskap av oss…

Nu ska jag åter till mina skrikande barna som sitter i 3 cm kallt vatten (själv valt) hur man nu kan tycka det är kul?!

Hej hopp, blött badrumsgolv!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.