Tack mamma!

Nu har vi kommit hem efter en tripp nere på staden. Jag och barnen gjorde oss i ordning och mamma hämtade upp oss strax efter 12 slaget. Håret växer så otroligt fort på barnen och jag tycker de så roliga ut om det blir för långt. Så nu vart det dags för en liten klippning igen.

Vi testade p en ny salong som mamma rekommenderade, Camilla Salongen och de tog bara 100:-/barn. Det är billigare än vad Affes tar och det blev jätte fint på Camillas Salong. Så nu har vi skaffat oss en ny favorit frisöt till barnen och de var lite nöjda som jag.

Under tiden de klippte sig passade jag på att åka till Snarbergs för att köpa lite smycken. Sen for jag förbi Svanströms och köpte mig min Marimekko pärm så nu har jag skrivit ut mina bloggar och lagt i förvar. Thomas kommer bli glad över att jag lyssnat och lytt hans råd.

Efter detta var vi alla fyra lite hungriga och vad passar det bäst att äta då?? Jo, på Mc Donalds så klart!! Mötte en gammal arbetskamrat där och hans familj, fick höra att hans pappa låg inför döden och att de precis kom därifrån. Det är så svårt att hitta ord när man får höra något så sorgligt. Tänker på han och familjen och hoppas att de finner styrka att ta sig igenom det tragiska.

Nu har jag kommit på vad jag ska laga i kväll till Annette och oss, det blir helt enkelt spagetti och köttfärssås. Alltid lika gott och alltid lika uppskattat av både stora och små. Tårtan har ju redan anlänt och står så fint i kylen.

Det snabbaste sättet för en förälder att tilldra sig ett barns uppmärksamhet är att sätta sig ner och se ut att ha det bekvämt.

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.