Tack Mari å Gubben!!!

Semesterdagen är över, det är tid för att sova. Hamnade i sängen men så såg jag min lilla blåa fina laptop. Den började ju bli dammig så det vart ju bara att plocka fram den och nu sitter jag med den i knät här i min goa säng!!!

Det har inte varit en direkt utedag idag. Ne, det har öst ner mellan stunderna och har det inte öst ner så har det blåst så in i norden mycket. Lockade och pockade ut Liam och Noel två gånger idag, en på förmiddagen och en på eftermiddagen.

Den på förmiddagen varade väl si så där femton minuter, Noel hade ju oturen (fast han tyckte nog det var turen, för då fick han komma in) att ramla i backen när han åkte skateboard.  Andra vändan kom de också in efter en si så där femton minuter, då började nämligen ösa ner… Såg ju knappt ut genom våra panoramafönster här hemma på gräddhyllan.

Så visst fick de komma in, det vart ju ingen ide att skicka ut de mer då det redan blir mörkt tidigt när solen inte har en chans att lysa igenom dessa hemska gråa moln. Själv har jag inte satt näsan utanför dörren idag, så gött så gött. Inte ofta man tillåts att strosa runt en hel dag utan att behöva ge sig ut.

Däremot så behövde min syyster yster nere vid filhyllan gå ut. Idag knatade hon upp på förmiddagen med bestämda steg hem till mig. Inte bara för att tjöta och vara social inte. Nej, hon passade på att utnyttja sin lillasyster på gräddhyllan med de goda generna. Kitty ville låna tvättmaskinen, torktumlaren och sist men inte minst så ville hon låna mig till att göra slingor i hennes hår. Där trodde ni det var slut, men icke för min syster skäms inte för sig. Hon passade på att snika till sig en frulle och en tidig körning i morgon bitti. Japp, hennes bil är på verkstad för att hon blev tvungen att byta ruta på bilen efter ett stenskott. Men vad gör man inte för syster yster nere på filhyllan!??

Sen måste jag ju tacka goa Mari på höjderna, hon och hennes gubbe förbarmade sig över vår skruv i bilens däck. Japp, de sa att när Thomas slutade i kväll så kunde han komma förbi så skulle gubben fixa det åt oss… Helt underbart snäll, så nu har vi en bil utan skruv!! Helt skruvat gött ju!!!

Näe, det är väl lika bra att stänga de gröna ögonen för syster KITTY vill ju ha mig tidigt i morron…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.