Tack och Hej, lite Leverpastej!

Då är det torsdag kväll och det börjar närma sig både marknaden på lördag och sjukhusresan för Noel nästa vecka.

Den här veckan vet jag inte vart den har tagit vägen, men jag vet att jag har varit på jobbet en hel del. Idag fick jag också veta att jag har en snart 7-åring som har ett sjudundrande humör när det vill sig illa. Noel, den lilla tjurfisen är inte lätt att tampas med. Liam är som en bomullsboll jämfört med hur Noel blir när han är arg.

Noel ville hellre flytta ut i skogen än att bo med sin hemska mamma och det märkligaste är att jag har inte en aning om varför jag, mammarika är såååå hemsk?!?! Inte kunde han tala om det heller och det mesta av tiden som han var högljud mot mig så skrek han så hela gräddhyllan hörde: ”LYSSNA DU PÅ MIG ELLER”.

Ja, det gick ju liksom inte undgå att lyssna på han när han tog i från tårna och ända upp till håret. Måhända att han kan bli en operasångare när han har kommit genom det där roliga målbrottet, för ton det kan han allt ta…

En sak som jag och min fina granne Inger rakt över har hunnit med är att boka upp en dag för årets ”Bokbytardag” som vi har här uppe på bästa gräddhyllan. Det ser jag fram mot även om det blev lite senare i år än vad det var tänkt. Men så blir det när tiden inte räcker till då man vill ha många helger med skoj!!!! Men den 10 november efter höstlovet så blir det till att byta böcker!

I morgon är jag ledig och det ser jag fram mot då den här dagen har mer eller mindre varit en mindre dag, helt enkelt en skitdag. En sådan dag som man faktiskt har då och då under sitt liv. Må hända att inte Kungligheter har en sådan dag då de inte har en liknande jobb och livssituation, men man känner att man lever och kanske känner även mina kära det också när jag får en skitdag?!?!

Men i morgon är det ny dag och framför allt så har jag på känn att det kommer bli en kanondag!! Tror till och med att jag kommer avsluta den i Saunan nere i paradiset med de som jag älskar mest!!!

Tack och Hej, lite Leverpastej!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

1 svar på Tack och Hej, lite Leverpastej!

  1. Maja skriver:

    Hej, kontaktformuläret fungerar inte. Kan du mejla mig när du ser detta? Vi har ett erbjudande gällande din blogg. Vore snällt om du kunde mejla.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.