Tack Outi!!!

altalt

Året var 1972-03-31 då vart det en underbar dag, en så underbara dag att det skedde ett under…
alt
… Detta under har jag fått ta del av i mer än halva mitt liv och jag njuter av varje stund som jag är med och delar undret!
alt
Undret är att min älskade och äldsta vän Outi Sinikka Ojala kom till världen just den 31 mars 1972 och jag kan inte riktigt säga när hon dundra in och fångade mitt hjärta men det var i tidig tonår och sen dess har vi varit vänner i vått och torrt…
alt alt
Lite små dispyter med att dra varandra i håret precis som tonårstjejer gör i de yngre åren men det har även lärt mig en del om Outi. Japp, släpper inte jag så släpper inte hon och när vi väl har släppt och åren gått så herre jösses vad vi har skrattat åt det.

alt

Outi är en sjudundrande kock, synd bara att hon inte bjuder in så ofta för gott är det. Men som sagt, är jag hungrig så är det bara att knacka på dörren och hon ställer sig vid spisen så som vänner gör.
alt
Två helt underbara små pojkar har hon varit med om att ta till världen, och tänk vilken underbar mor hon har blivit och är. Hon är inte bara underbar till sina barn utan till mina barn så de har satt Outi i sitt hjärta och pratar så härligt gott om min kära vän Outi.
alt
Så som de flesta tjejer har även Outi varit tvungen att kyssa en himla massa grodor och svin innan den härliga prinsen är funnen. Men som motta Outi har är att inte ge upp och tänk, hon fann den rätta prinsen och det måste jag säga att det var en prins hon ska hålla hårt i. Som väninnor brukar man ju alltid prata om de som man träffa och det jag säger nu är så sant: Äntligen har hon funnit en som faktiskt har något vett och etikett, nu är det Din tur Outi att äntligen få ha kärleken vid Din sida!! Tack Tommy att Du gick förbi och kastade en lite pil till Outi, Ni är så rara ihop!
alt
Musik och ett av mina intressen och musik är ett av Outis intressen så när vi möts på tu man hand utan man och barn så blir det mycket musik, tur att nätet uppfanns och tur att det finns så mycket att lyssna på och tänk vad du inspirera mig. Ja, inte bara mig, Thomas har Du också fångat och som han brukar säga… Kan inte Du ringa Outi, hon vet säkert och har den låten…
alt
Outi, det finns så mycket att berätta och tala om för Dig men mycket är också något som vi bara vet och bara vi ska veta. Det är det som vänner har och gör, hemligheter och hemligheter har vi så vi kan fylla flera garderober. Det som är bäst är att vi fortfarande håller på att fylla mer…
alt
Outi är alltid den som bjuder på sig själv och gör så man trivs och får sig ett skratt. Outi är den som kan vända på ens humör till toppen när det har varit på botten. När jag behöver stöd och någon att tala med så är det Outi som är där.
altalt
Man kan vara sig själv när det gäller Outi, där behöver man inte sminka sig eller ta på sig stassen inte. Outi är den som kan gå på toan utan att stänga dörren för att fortfarande vara ett bra sällskap. Och tänk till och med det älskar jag bara för att det är Just Du Outi!!!
alt
Det är inte bara jag som har tagit in dig och håller dig varmt om hjärtat utan
Älskar Dig min kära vän, tack för att Du finns!!
 alt
Ett stort Grattis lite så här i efterhand…
…Och tack för att Du är den Du är och min vän!
 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.