TACK!

 

2 dagar i rad…
Ja, två dagar i rad har jag besökt paradiset och det har varit lika roligt båda dagarna med att jag har fått träffa människor jag gillar.
Men dag ett var i och för sig inte så bra väder, eller rättare sagt det var skit väder. Himlen öppnade sig och jag, mamma och Susanne som stod och plockade av vinbären blev blötare än blötast. Men skam den som ger sig och vi plockade av de där röda härliga bären medans barnen hoppade sig ännu våtare på studsmattan. Adam, Vinscen, Isabella, Emilia, Susanne, mamma, jag och barnen var några timmar på torpet för att sedan åka hem blöta men nöjda.
Men i dag har det varit desto bättre väder och det gjorde mig lite mer gladare och piggelinare. Hela La Familia åkte glatt ner till torpet men ett stopp gjordes först på Willy Wonka för att inhandla lite korv, bröd och gojs som vi tänkt bjuda våra långvägars gäster på.
Kom ner och det var ju riktigt varmt och gott, passade på att städa undan lite och stätta på en tvätt då det inte hade gjorts sista jag var nere. Thomas satte igång gräsklipparen för nu hade gräset växt upp igen, så fint som Tommyboy klippte sist och nu hade det blivit högt igen. Fast det blev inte lika välgjort eller allt åkte inte bort då gräsklipparen fick för sig att gå sönder lite. Så nu ska vi på fjäderjakt så vi kan fixa vår lilla permobil tills nästa gång vi ska till paradiset.
Sen så efter en stund hörde jag det brumma i skogen och där kom den blå Volvon vi väntat på. I bilen satt moster Ann, Mats och min kära kusse Josefin och log så härligt mot oss. Och så klar man ler, först så kommer man till paradiset och där står mammarika och med öppna armar, så inte undra på att de log det vitaste leendet som finns…
Liam och Noel fick ju sig lördagens största överraskning, Ann hade ju varit så himla go och köpt lördagsgodis för det hade ju mammarika glömt bort , inte tänkte jag på att det var lördag inte…
Sen vart det korvgrillning, kaffe med underbart gott dopp. Nu ska Ni få höra min moster Ann tänker inte bara på de små barnen utan på vi stora barn med och hade bakat den godaste kakan man kan tänka sig på en lördag som den här… TACK!!!!
Sen var det lite rundgång runt paradisets ägor för att sedan avsluta med lite snack på altanen innan det var dags för de att fara hem till smålands mörka skogar igen.
Vi tackar och bockar för det roliga besöket, godis, kakor och besök det är saker som Familjen Jonsson gillar och hoppas att vi får uppleva snart igen!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.