Tackar, tackar!

 

Så, då har jag åter igen blivit firad och idag vart det av Ida, Stefan, Siri och Sebastian… tackar, tackar det kommer väl till pass! Rengöring till linsen på min fina kamera, det hade jag inte innan så det blev jag mer än glad över och sen lite doftisar till min älskade dammsugare, min egna Fido!
Idag beslöt jag mig även för att nu får det vara nog med Liams öron, han hör ju inte nått… Och det är inte 6-års trots även om den sticker igenom en hel del. Nej, Liam är helt enkelt rätt döv nu förtiden och jag lider med han.
Så jag tog telefonen och ringde öron, turen var på mammarikas sida, eller rättare sagt på Liams sida och vi fick en tid redan i morgon. Kan ju inte vara kul att gå omkring och gissa vad folk säger för det är just det Liam gör nu. Idag så frågande jag vad Liam hade ätit i skolan och svaret vart ju helt uppåt väggarna, han började berätta vad han fick i födelsedagspresent och hade inte hört alls vad jag frågat.
Min lille Liam ska då alltid råka ut för allt och jag hoppas vid min gud att det bara är vätska bakom öronen så inte hörseln har blivit sämre över lag… Önskade nog när jag tänker efter att det bara skulle vara trots och att han inte ides att svara mammarika…
Men nu är det sängen, man blir ju trött av att vara 37 och firad som om jag fyllt 30!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.