Tackar, vi tar ett grattis till!

Okej, det är så mycket gratulationer att det är lika bra att ta en till idag, eller?! Det är alltid kul när någon fyller år för då får man en anledning att slå ihop en massa fina människor och på så vis träffas.

Det behövt inte vara så märkvärdigt, bara det finns kaffe till de stora och saft till de små (fast tandisfolket gillar inte saft och kex, hål i gaddarna sägs det). Men när det är kalas så tycker mammarika att man får festa loss på lite socker. Det är ju så att man blir lite piggelin av det också, ibland kanske allt för mycket!

Så vem är det som fyller år den 24 augusti då?!?! Men så klart, det är ju mammarikas födelsedag idag, inte en vanlig dag utan en kalasdag.

Min fina vän Outi, hon förstår mig precis… Fick ett kuvert igår av henne där det klart och tydligt stod: Grattis Marika på 23-årsdagen!!! Kan ju inte bli bättre, kan ju inte bli gladare, vilken fin och härlig väninna jag har lyckats träffa, Outi är bäst!!!

Men som sagt, Eva, Catharina, Siv Katarina, Jenny, Kamilla Ni vet nog att i mitt hjärta är jag bara 23… Tack för blommor och annat fint!!!!!

Men jag fick ju en massa annat fint igår då jag bjöd på lite fika för några väninnor. Inte för att jag hade önskat att de skulle ge mig en massa presenter (men jag älskar överraskningar, så hit me). Fick blommor och ljus, lyktor och bok… Kan ju tro att jag fyller jämt (fast man fyller ju jämt, i alla fall en gång om året).

Så det var en lyckad träff, det var fullt i köket. Men finns det hjärtrum så finns det tjärtrum… Älskar att ses lite spontant!!!

Fick ju använda mitt fina nya våffeljärn som jag och maken köpte i Ullared i somras, den funkar perfekt! kan ju inte bli bättre och dubbel är den med. Så tre paket med våfflor gick det åt. I ett paket är det 12-16 våfflor, så det våfflades rejält här hemma på gräddhyllan. 

Idag på min riktiga födelsedag fick jag ett fint uppvaknande redan klockan 06:45 och det på min lediga dag, men inte kan jag bli arg för det när det kommer in tre favvo killar och sjunger för mig. Och, ett stort OCH, det var inte bara sång, det var även två mackor, kaffe och ett glas jos. Detta kallar jag kärlek, härligt och underbart. Tänk att jag har sådan tur att fångat en så underbar make och på det fått två så underbart fina barn. Bara det hade räckt i livet!!!

Men efter det har jag varit själv mest hela dagen. Liam och Noel har ju varit i skolan och Thomas jobbat. Efter skolan kom Outi och hämtade upp Liam, Noel och Stella för att åka till torpet. Thomas var hemma efter jobbet och vände, sen åkte även han ner till vårt fina paradis, vårt härliga torp.

 

Dessvärre får jag stanna kvar och ha kvällen för mig själv, för i morgon är det gruvarbete och det fram till söndag kväll. Men det är gött att få äga zappen på sin födelsedag, så jag ska inte klaga. Så tack alla Ni fina människor som har uppvaktat mig på ett eller annat sätt!

Ni är bäst och jag älskar Er allihopa ska Ni veta!!!!

Tack alla fina facebooksvänner, tror det är uppe i ett 70 tal gratulationer, tack, rack och tack!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

1 svar på Tackar, vi tar ett grattis till!

  1. Jenny skriver:

    Tack för en trevlig stund och goda våfflor, kommer gärna igen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.