Tänder ett ljus… & har Liam blivit stor nu eller?!

Nu har jag kommit hem åter igen efter en lång dag på arbetet. Men i morgon är jag ledig och ska då umgås lite med mina två små killar.

Jag frågade Noel och han ville gå till Förskolan eller vara hemma med mig, det blev ett snabbt svar att han ville vara hemma med mig och sen tillade Noel… Glöm inte den nu då mamma… Så rart att jag smäller av!

alt

Så då kan vi ligga och dra oss lite i morgon och slipper jäkta upp för att lämna tre timmar på morgonen. det ska kännas att man är ledig och jag får väl passa på för nästa år börjar ju Liam i skolan, 01:an eller vad tusan det nu heter och då måste vi palla oss ut i ur och skur. Så det gäller att njuta av friheten så länge det går.

Fick ett litet oroligt ”hallå” fån min kära vän Outi nyss. Hon undrade om jag var hemma och det var jag ju. Skönt tyckte hon för det var visst en döds olycka i Järabacken, rik 31 här i kväll. Fy vad hemskt säger jag, tre bilar tros ha kört på den stackars kvinnan. Sörjer och tänder ett ljus för de stackare som fick detta tragiska besked i kväll.

alt

I natt vaknade jag av att jag fick för mig att det gick någon i lägenheten så jag ropade hallå lite så där och då råkade jag väcka Thomas som undrade var jag gjorde. Förklarade lite sömnigt att jag fick för mig det gick någon här men det vart inte något svar. Efter ett tag vaknade jag åter igen och då var det tänt i både kök och toalett och blev helt förskräckt och hojtade till på Thomas. Vart på Thomas flyger upp och börjar undra varför det lyser så starkt över allt.

alt

Thomas springer upp men det finns inte någon i lägenheten och vi somnar om så gott igen efter att han släkt över allt. Sen idag satt jag och pratade med Liam och då kom det fram att Liam hade varit uppe enligt honom själv två gånger och kissat… Detta har inte hänt innan för Liam är lite mörkrädd.. Min lille Liam håller på att bli stor tror jag allt!!!

alt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.