Take and Pay söndagsmiddag!

Idag har jag fått erfara hur Askungen hade det och kanske hur hon kände sig…

Jag har idag städat och slitit mest hela dagen. Balkongen är klar, förutom då lite vårblommor som ska planteras. Men det får vänta ett tag till, för idag har det snöat över gräddhyllan och det innebär att det inte är vår än.

king edwardSen har jag tvättat fyra maskiner tvätt och sedan vikt och plockat in i garderoberna här hemma i lägenheten. Jag har dammsugit alla golv och sedan torkat (det växer sand här hemma) så det var ett måste. Jag har planterat om två gamla orkideer och gjort lite mysigt i fönsterna. Ja, jag har återanvänt några krukor, så det vart inte nyinköpta idag inte (maken kan sova gott inatt).

Jag har varit ute med massor av skräp, ett helt berg med sopor samlade jag ihop. På det tömde jag alla vinterleksaker som stått på balkongen och gick ner med i källarförrådet.

20120623_183041På detta har jag lagat en kulinarisk söndagsmiddag till oss och så passade jag på att bjuda Katta och Teo så de slapp att sitta hemma själv och mumsa på några torra brödsmulor… Alla blev mätta och goa, de gillade helt enkelt mitt val av mat. Potatismos, stekta köttbullar och kokta grönsaker (majs, ärtor och paprika). Finns det något godare att äta eller? Ja, jag kan ju tala om att jag gjorde potatismoset på King Edward som jag köpt från en gård mellan borta bragräddhyllan och trollskogen, ekologiska är de med. Så Ni fattar att moset vart gött värre. Å som pricken över i:et så hade vi ju krösamos (lingon). Alltså en kulinarisk upplevelse för smaklökarna.

”Bilden googlade jag och hamnade på Ekhagen.net”

Så nu är min kropp dessvärre slut, ont lite var stans och jag hoppas därför att jag ska sova bort värken och vakna upp pigg, glad och alert. Precis så som jag var när jag var 20 typ… Kanske till och med kan önska mig lite rynkfri när jag ändå sitter här och önskar och drömmer. Tänk en frisk kropp och inte en rynka så långt ögat kan nå?! de hade varit nått att skryta med.

Godnatt alla där ute och ha en härlig kväll/veckoslut och en finfin måndag!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.