Tapeter & tidigt i säng!

Då är det snart ny vecka och med det innebär att det kommer hända nya saker hos familjen Jonsson.

I morgon är det heldagsmöte i gruvan för min del. Pappa Thomas ska just vara pappa i morgon, han ska ta ut en föräldradag. Skolan har stängt och det gäller ju för Thomas att vara lite pappa innan dagarna brinner inne helt. Barnen stannar ju inte i åren, utan de växer så vi hinner inte riktigt med där.

Känns fortfarande som om jag vore 25, tror också att det ser ut som det. Märkligt när man tittar på andra som är i ens egen ålder och ser att de har åldrats. Går till spegeln och tittar på sig själv, ser inte ett dugg äldre ut sen sist jag såg mig… En bra spegel helt enkelt!

Idag åkte Noel och jag ut till Knivshult och tog oss en kaffe, eller kanske tre… Tappade räkningen efter två nämligen. Vi skulle ju få låna deras Nintendo DS och det uppskattar jag jätte mycket, men jag tror att Noel uppskattar det än numera då det är han som förmodligen kommer sitta klistrade med det nu när vi far iväg på tisdag. Så tusen, tusen tack söta Ida(ho) och Stefan.

När jag och Noel hade återvänt till civilisationen och gräddhyllan hade Thomas och Liam lite besök från familjen Persson/Murangurak (ja, jag vet Addie… jag lär mig hela tiden nya saker men dock inte Murangurak).

Det vart ju toppen att de tittade in för det resulterade i att Thomas fick låna deras slipmus till väggarna i Noels rum. Så nu är det färdigt med sliperiet och efter det blivit städat från allt damm så kan vi äntligen se till att de där fina tapeterna kommer upp. Så som jag har väntat och nu är vi snart där, underbart. Så tack söta Kamilla och Addie för att vi fick låna slipmusen!

Har jag tur kommer maken tycka det är tråkigt i morgon medans jag är borta och börja med att få upp någon bord på väggen. Kamilla sa att hon skulle titta förbi i morgon efter hon jobbat klart och hjälpa till. Hon har ju fått lite erfarenhet då de har gjort några väggar både här och där på kesohyllan.

 

 

Nu ska jag samtala lite med maken, sen duschen, sen sängen. Tjötade lite i telefonen med min kära gamla klasskopis Anne. Sa till henne att i kväll blir det tidigt, jätte tidigt så jag orka läsa lite i boken. Då skrattade hon och sa att hon inte trodde på mig… Undra varför?!?! Nåväl, tidigt är väl vid 23 eller?!?! moohaaaaa

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

4 svar på Tapeter & tidigt i säng!

 1. Addie skriver:

  Kunde ju vart ’Persson’ eller ’Jonsson’, men valde att behålla originaliteten :wink:

 2. Ida skriver:

  Tacka inte oss, tacka Siri och Sebastian! :-)

 3. marika skriver:

  Ida, då får Du ge dem en blöt pöss från oss alla!!! :mrgreen:

 4. marika skriver:

  Addie, så klart att man ska vara unik och sticka ut… Titta bara på mig, finns ingen bättre än JAG! :P :lol: :mrgreen:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.