Tapeter!

Då var det dags att summera dagen…

Dagen har ju varit fantastiskt bra och jag är en stol mor över en son som heter Liam. För idag har Liam tagit vaccination i skolan och det gick ju hur bra som helst. Liam var så nervös inför sprutan och kom med så många ursäkter att jag nästa började skratta.

 

På detta så har det ju varit sol och då har jag börjat att ta lite längre promenader med Stella för att kolla av foten min. Det känns ju men vilan har ju verkligen gjort en bra insats för mammarika. Nu är det inte många dagar kvar tills jag ska till Ryhov och ortopeden, gött!

Liam och Noel hade även Noah med sig hem efter skolan vilket var kul. Märker ju knappt längre att man har barn hemma då de hittar något roligt spel på datorn. Nu är det ju så att Noel är ju en liten nörd när det gäller teknik och lika så Noah. Så det vart inte som mammarika tänkt sig att Liam och Noah skulle leka, utan det var Noel och Noah medan Liam gick ut och klättrade lite i träd med Simon. Härligt när de tar egna initiativ och mammarika slipper hitta på en lek till dem.

Dagen har förövrigt knallat på i hög fart, kan ju vara så att jag längtar till fredag då hela familjen väl blir lediga efter alla måsten. Eller så kan det vara så att jag längtar till att Thomas blir ledig från sitt jobb för att komma hem och jobba här så vi kommer någon vart med vår hall.

Har nu även kollat ut vad vi ska ha för möbler i Liams rum när det väl blir dags för att göra om hans rum, vilket jag blev glatt överraskad av när Thomas tyckte att det var okej möbler. Härligt när han litar på vad jag säger att vi ska ha…

Nu ska jag ut på nätet och leta tapeter… Spännande!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.