Tappa.se

Nu har vi vinter här på gräddhyllan, alltså riktig vinter med riktig snö och kyla. Synd att inte detta vintriga kom under jullovet då barnen var lediga. Nu passar Liam och Noel på att gå ut det första det blir tillfälle att vara ute i backen och åka.

imagesDet är ju liksom en massa måsten även om man är liten. Det är skola, läxor, träningar och hjälpa till lite hemma innan man kan vara i backen och fara ner vind för våg. Är i alla fall glad över att de fortfarande gillar snö, pulka, snowracer och allt annat det finns att åka på. Då gör de något roligt samtidigt som de rör på sig och det är absolut mycket bättre än att sitta vid datan och spela.

ga_rebusPå torsdag blir det slutsittande för min del också. Inte för att jag sitter allt för mycket nu, men ju på torsdag börjar mina gruvarbetarvänner och jag en tävling som heter ”tappa.se” och vi ska gå till Nordpolen tillsammans. Jag vill ju inte vara den som bidrar med minst steg, därav blir det att röra på sig än mer än idag.

 

kan-inte-simmaJag har mjukstartat lite idag med att vara på gymmet och stod på crosstrainern i 40 minuter för att sedan hoppa över och använda maskinerna i 20 minuter och efter det ta en promenad bort till Rosenlundsbadet från Racketcentrum. Jag mötte upp maken min som hade simmat 1300 meter under tiden jag stod och svettades på gymmet. Det kallas samspel detta ju!!

Nu är det hög tid för mammarika att knata vidare in till sovrummet och släppa dagen, för i morgon är det gruvan igen och då gäller det att vara piggelin!!!

 

Alla kan ju vara med i tappa.se

Gå in på sidan och läs vad som erbjuds för att Du ska komma ut och röra på dig!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.