Tar helg!

Då tar jag helg, skönt. Men det hade varit roligare och skönare om även Liam, Noel och maken hade tagit det med. Men så bra kommer det icke bli då det är både jobb för maken och skola för kidsen. Får i och för sig klara mig själv hela helgen med barnen då maken är på jobbet mestadels av de vakna timmarna på dygnet.

Skrattade lite åt min lilla goa Noel idag då han talade om att han hade ett fint rum nu som det inte var ritat på väggarna. Det var ju bra tycket jag som är super rädd för att han ska få sig ett ryck och testa någon penna igen på väggarna. Eller än värre, gå loss och riva lite i skarvarna när han inte kan sova.

Igår åkte Thomas efter jobbet med Liam och Noel upp till Ikea och inhandlade ett skrivbord till Noel. Det är ju ”riktig skola” efter sommarlovet, inte någon förskoleklass. Så då måste ju även Noel få ett skrivbord. Han har tjatat om att han bara vill ha ett vitt, så vitt blev det.

Noel är den mest bestämda i familjen, han ger sig icke en tum om han är på det humöret. Liam kan man alltid förhandla med och han är lika glad för vad det än är han får för saker. Så där är de inte alls lika de små bröderna.

Har i och för sig lite jobbigt med Liam som har en favorit tröja, hinner ju inte tvätta den tillräckligt fort, då blir det liv i luckan på Liam. Måste nog inhandla en sådan där luvtröja till så han har en medans den andra tvättas.  Nu har nämligen Liam kommit på att man kan fiska upp tröjan från tvättkorgen när mammarika inte ser.

Skolan kan ju snart tro att vi inte har några andra kläder och inte tvätta dem heller då den inte alltid är så ren när han norpat upp den ur tvättkorgen. Härliga barn man har, alltid fulla med liv, idéer och andra hyss.

Idag var det en tidig morgon, så mammarikas ögon börjar bli lite grumliga. Kanske ska ta och lägga sig horisontellt och njuta av de sista raderna i boken. Det börjar dra ihop sig och nu är jag nyfiken på vem som är pedofil och vart den lilla flickan tagit vägen som blev bortrövad. Hon kan allt skriva den där Mintette Walters… Kan varmt rekommendera henne som författare om Ni är sugna på något spännande att läsa.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.