Tarantino!

Söndag och sitter nu och laddar in för den kommande vecka. Har ju lyckats vila upp mig (NOT) den här veckan med barnen och vårt sportlov. Har vi sportat?! Tja, inte direkt på marken… Men vi har ju rört på oss. Fast i ärlighetens namn så ska jag erkänna att jag dock inte har rört på mig lika mycket som Liam och Noel.

Men i fredags gjorde vi några timmar på badhuset som vart mycket uppskattat. Turen hade vi också att få sällskap av fru Strandqvist, Siri och Sebastian. Fick mig ett väldigt gott skratt när Ida skulle ge sig på klätterväggen inne vid hoppbasängen. Om jag säger så här… BAKTUNG!!! Så förstår nog alla vad jag menar med det…?!

Sen så klättrade i alla fall Liam upp lätt som en plätt och då berättade jag för Ida att det där har han ärv efter mig!!!!!

Fredags kväll tillbringade vi hos fina grannen Inger och åt en delikat kvällsmat. Fina Anders från 14 vart med och innan kvällen vart slut så fick vi oss en himla massa goa skratt. Det är då som man kan lägga sig och blunda på sena kvällen och faktiskt säga att livet är allt för härligt.

I lördags blev jag dock klarvaken vid åtta tiden på morgonen. Tog ju några nanosekunder innan jag förstod ad som sas i andra änden av telefonen… Men min goa arbetskamrat hade dessvärre gått och dragit på sig influensan under natten och vart strandsatt hemma hos sig.

Så det vart ju bara upp och ta på sig arbetsrollen och se glad ut. Fast vad gör man inte för sig arbete och framför allt sina arbetskamrater!?!

Efter några timmars slit i gruvan kunde jag i  alla fall bege mig hem och koppla av några minuter innan det var dags att bege sig till Kitty och Arne för en god kalkonmiddag då Kitty kommer fylla år igen.. För min syster Kitty fyller visst år varje år…

Ja, lördag kväll satt jag, Annette, Outi och två små glada hundar i soffan hemma på gräddhyllan. Det var ju delfinalen i mello ju och det ville vi ju inte missa (fast så här i efterhand kunde vi lika gärna missat, skitlåtar nästan allihopa). Thomas delade dock inte vår glädje i att lyssna musik, så han satt nog framför sin MacBook Pro och njöt…

Liam, Noel och Alexander hade det kul inne på Liam rum, det byggdes med lego och tittades på film medan popcornen flödade fritt i rummet. Men vi har ju dammsugare, så inga orosmoln hos mammarika där inte…

Avslutade i alla fall kvällen hemma hos Outi idag för att titta på filmen DjANGO av Tarantino, lika blodig och rå men ändå så fascinerad…

Nu godnatt mina vänner…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

1 svar på Tarantino!

  1. Ida skriver:

    O hur långt kom du själv på klätterväggen?!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.