Tårta kanske skulle smaka?!

Vaknade av att Thomas skulle åka till jobbet, fick en puss på kinden och ett grattis! Det var en härlig start på dagen även om den var några timmar tidigare än vad jag tycker om att vakna. Men jag somnade nor om lika fort som Thomas stängde dörren och gick. Sen vaknade jag nästa gång av att Liam var vaken och en stund senare av att Noel vaknade. Då gick även jag upp för jag såg hur solen sken igenom persiennerna.

Nu har jag ätit frukost med barnen och tagit mitt lilla kaffe och satt mig här en stund. Efter att kaffet är slut då ska vi bege oss till Nässjö för att hälsa på Outi och Alexander, det passar bra. Då kan barnen leka med Alexander och jag kan tjöta lite med Outi och som grädde på moset ville Outi bjuda på födelsedags lunch. Det passar mig ypperligt bra.

På vägen hem från Outi ska jag köpa med mig en tårta, man vet aldrig om man får oväntat besök?!?! Sen tänkte jag bjuda min familj med ju, Thomas tackar aldrig nej till en bit tårta. alt

Ja, det var väl dagen lite kortfattat. Men vad som händer i verkligheten vet man ju aldrig för det är ju det som är det spännande med det hela. Överraskningar är allt kul!!!

Med båda fötterna på jorden kommer man inte långt.
 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.