Tårta på tårta…

Onsdag, även kallad lilllördagen…

Idag startade OS och det håller på under en dag. Ja, inte det stora OS som är för hela världen utan i skolan för Liam och Noel. Så när jag var ute med Stella innan så kryllade det av barn över hela Jönköpings gräddhylla, närmare bestämt Ekhagen. Det är OS hela dagen lång…

 

Så det var lite tvärt om i dag när de skulle ge sig iväg. De skulle ha gympakläderna på sig och ombyte till vanliga i väskan, brukar ju annars vara tvärtom. Kommer dessvärre inte på vilket land Liam och Noel var i, men har för mig att ett var Frankrike och det passar ju bra så fall för de gillar ju Frankrike. Framför allt semestern i Frankrike och alla snäckor som fanns vid havet.

Nu är det två dagar kvar till skolavslutningen och min hjärna är totalt korvstoppad av allt som ska kommas ihåg om vad som händer och när det händer. Får vara glad om jag kommer ihåg vart jag bor.

 

 

Har i alla fall tagit en semesterdag idag, inte för att jag direkt kan njuta av att det är semester för min del. Nej, det är en himla massa som jag ska göra idag för att få klart allt till min egen semester.

Det ekar i kylen, så det blir snart en tur till mataffären. Ska även köpa tårtingredienser då jag som mamma till barn i Ekhagskolan har lovat att göra tårta tills på fredag, det är nämligen en tradition att föräldrar bakar tårta. Jag vill ju inte vara sämre än någon annan mamma, så det blir till att baka tidigt i morgon innan jag far till jobbet.

Har man två barn som jag kan det hända att man åker på att baka två tårtor. Så jag fick snällt skriva upp mig både hos Liam och Noel på den där tårtlistan. Tur var nu att det var många fina bakglada föräldrar i Noels klass så en fröken sa att jag slapp baka till han då jag skulle baka för Liam. Lite som tårta på tårta ju…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.