Te, morgon, A6 och en amssa härligheter…

Åh vilken härlig morgon att vakna till. Dels att bara vakna av sig själv och ingen klocka, barn eller man som väcker upp en ur sömnen. Men sen vädret, det är ju helt underbart höstväder må jag säga. Så jag hade tänkt att ta mig en härlig promenad när jag fixat till mig här, allt går lite i slowmotion idag.

Jag är lite trött sen igår men allt gick lugnt och sansat till. Jag var till och med hemma och i säng innan alla ställen stängde igår. Men jag är fortfarande trött av min otroligt sega förkylning som sitter i och inte vill släppa.

En kul, kul kväll vart det och gott med mat… Räckte till en hel arme närmare bestämt. Men som alltid tro man att det inte ska räcka och dra till med lite extra för att inte verkar snål. Blev till och med kräftor över hur nu det kan komma sig. Men min mage vart totalt propp full och jag kan tänka mig att de andra hade samma problem.

Har legat i soffan och druckit te och en god macka till utan att bli störd. Ja, inte stört i huvudet utan störd av att någon pockar på uppmärksamheten. Det händer inte allt för ofta så jag passade på att njuta till fullo. Sitta framför tv och äta händer inte här hos oss så ofta och jag vill ju inte visa för de små att man kan göra det så när katten är borta dansar råttorna på bordet som man säger…

Har nu satt på en tvätt och ska sminka till mig för att ta en fika på A6 med Marie från stan!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.