Team Putte, yeeeee

Yee, de gick vidare och det tycker jag är så kul.

Noel den lilla vakenfisen i familjen kom ju upp och när han insåg att det var Körslaget (Noel älskar musik) så gick det verkligen inte få han i säng. Han tyckte i och för sig att kör nummer 1 i kväll skulle åkt ut och jag håller nog med han lite där.

Fast vi alla tre som var vakna (jag, maken och vakenfisen) röstade ju så klart på team Putte. 5 röster, en från oss var. Stella får åka med vare sig hon ville eller ej.

Så nu håller vi tummarna inför nästa lördag, kan troligt vis inte se men det är ju inget som hindra att vi röstar på den här fantastiska kören som Omid är med i!!!

Idag har det varit en tung dag för mammarika. Vaknade redan klockan 4 i morse med dundervärk. Fick för mig att jag skulle slippa den då den inte har visat sig på ett par dar. Men då vart det inte och nu kommer sviterna efter resan i Lund för mammarika.

Men gräsänka som jag var så var det bara att bita ihop hela dagen lång. Tennis för Liam och efter det köpa byxor till Liam, 3 par jeans då alla har stora hål lite var stans på hans byxor.

Hade ju lovat Noel en luvtröja så vi fick snällt åka vidare för att införskaffa en luvtröja till Noel så att även han vart glad.

Hem för att göra lite lunch (tack för matlådor i frysen) och den köra Noel till sitt efterlängtade kalas som han var bjuden på.

Sen hem och då satt Liam och Simon inne på hans rum och spelade lite, mammarika hoppade i soffan ställde klockan och somnade. Vaknade lagom tills klockan ringde och på med ytterkläder och åka hämta Noel.

Ja, sen har det inte hänt så mycket mer här hemma. Soffan och körslaget är det som varit på tapeten ikväll.

Nu är det snart sängen, ska bara knapra i mig lite tabletter och be till han där uppe att det ska bli en så mycket bättre dag för mammarika så jag orka med dagen med min familj som faktiskt är samlad i morgon utan en massa ärenden!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.