Tekken 5 & en tur på a6, kan ju inte bli bättre!!

Japp, då vart man barnfri och ledig över helgen, helt konstigt men skönt. Det är här händer inte så ofta så det är en liten blandad känsla som jag känner.

Tandläkaren har gjort sitt och jag mitt där, det kostar att få fina tänder och proppa igen hål så det är så att när man proppar igen ett hål i tanden blir det ett i plånboken i stället.
Thomas kom lagom från Skänninge när jag vart klar och vi åkte upp till A6 för att spendera lite tid. Första anhalten blev då Systembolaget och där är man j inte ofta så det var kul att gå titta och så klart åkte det ju ner några flaskor rött så nu har jag så det räcker långt fram till sommaren.
Efter detta gick vi och intog lite mat på Mc Donalds och när vi satt där sa jag till Thomas: Vad knäppa vi är egentligen, vi är barnfria och behöver inte jäkta så sätter vi oss på Mc Donald och äter, barnens favorit. Det kan ju ha varit så att vi saknade barnen och det var därför vi hamnade där?!??!
Vi strosade i alla fall vidare efter att fått i oss en smaklös hamburgare, jag som var bedövad i halva ansiktet kände endast cocacolasmaken i ena halvan av munnen den andra vart totalt död av bedövningen. Nästa mål vart Ikea, mitt älsklings ställe att gå runt på men för att göra maken glad gick vi raka vägen och tog det som vi skulle köpa, en himla massa ljus för förrådet bärjade åter igen tryta.
Efter detta Ikea besök och en glad mammarika vart det åter igen en promenad tillbaks till bilen för att styra mot Coop och köpa det som inte är lika kul att shoppa, mat. Men innan det stannade vi till hos Optikern med stora protester från Thomas sida och beställde en ögonundersökning tills i morgon åt Thomas. Lika bra att få det gjort nu när vi har tid och kom på att det behövdes.
Nu sitter vi här som två döda sillar, eller rättade sagt Thomas håller på att köpa ett spel över nätet till PS3:an för det hade inte det inne i affären när han vart där idag på A6. Tror det hette ”TEKKEN 5” som han tjötat om så länge så det är väl lika bra att han får köpa det så han blir glad. Jag har ju fått köpa mina ljus så då blir vi ju kvitt hehe…
Köpte mig en triss idag och skulle se om jag hade någon tur, men ack det hade jag inte, bara tur i kärlek och det är ju inte illa det…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.