Teknikprylar…

Kan fortfarande känna doften av den goda grytan som vi bjöd på!!!!

Gårdagen minns jag bra, kom på att jag faktiskt tog fram ett av mina små intressen igår och bevarade dagen då i bilder. Mammarika tog fram sen finaster kamera, min äskade ägodel. Om det var något mammarika bara fick ha två saker av som är teknikprylar så är det nog kamera och så klart datorn.

Fast det blir svårt med bara två teknikprylar för tv är också nödvändigt och vi ska inte glömma bort mobiltelefonen, det är ett ont måste helt enkelt.

Kaffebryggare är bra för utan en kopp hett rykande kaffe på morgonen blir det inte en bra dag och blir det inte en bra dag råkar alla ut för mammarikas abstinens efter en kopp kaffe och det vill jag bespara mina nära och kära.

Nja, det var väl allers om man inte räknar med bil då till teknik för det hade varit näst inpå omöjligt att klara sig undan bil när man bor på gräddhyllan och har två barn, make och jobb…

Men som sagt, kameran åkte fram igår och det är jag glad för idag då jag kan titta på fotona och dela med mig av stunden då vi firade Thomas. Vi tog ju oss även ut en sväng efter att kitty haft myror i brallan och begett sig hem och mamma åkt för att vila upp sig inför nästa natt som barnvakt.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Teknikprylar…

 1. Outi skriver:

  Äntligen har jag reggat mig igen =)
  Ska bli bättre på att lägga kommentarer nu!
  Tusen tack för idag. Jättegod mat, härlig promenad och det bästa av allt Ni.
  Hoppas vi kan åka iväg nästa helg, vore jättekul
  Kraaam :D

 2. marika skriver:

  :lol: oh, tack!!!
  ja det vill jag med åka iväg!!! håll tummarna!!!! :wink:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.