Tennis!

Så vart det lördag och den första delen av dagen har mammarika tillbringat med Noel på hans tennisträning. Noel blev jätteglad för mammarika slog åter igen på stort och köpte en riktig väska till Noels tennisaktivitet.

Noel sa: ”Oh, äntligen har jag en riktig väska mamma.”

Nu väntar vi på att klockan ska ticka på lite för i eftermiddag är vi bjudna på grillmat hos Katta och Peter. Första grillen för i år, premiär. Det ska bli gött och härligt och det bästa av allt är ju att till och med solen är med oss i idag.

I natt har mammarika blivit vaktad hela natten lång och inte bara av en hund utan två. Stella och Knut slåss om mig och det är väl nog första gången någon gör det… Det är bara att suga åt sig att två vill ha mig, sen är det väl värre då att det är hundar.

Stella är ju så avensjuk på Knut att hon vaktar hela tiden och då vart hon snabb med att ta plats på filten. Knut ställde sig bredvid min säng och försökte blänga ut mig igår när jag la mig läsa, tror han ville komma upp i sängen. Men mammarika fixade en filt även till Knut så han låg bredvid mig på golvet.

Härligt med två vakthundar!

Nu till annat ont måsten hemma…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.