Terabitia

Yeeck!!!

Herre jösses, undrar just när jag ska få slappna av och vila hjärnan. Inte blir det mindre arbete i gruvan när det är höst och kollegor blir sjuka. Stackarna, inte kul att bli snuvig och hängig. Så detta innebär att min dag blir några extra timmar längre i morgon än vad jag tänkt och planerat. Men vad gör man inte för sin gruva?!

Nåväl, tur är att Noels mormor ställer upp och ta han till tennisträningen. Hade inte hon gjort det vetti tusan hur vi skulle löst morgondagen.

Kroppen min är på helspänn och hjärnan har i alla fall börjat koka över känner jag. Börjar tappa ord, undra om jag ska bli orolig?!?!

Men förutom all stress och hjärnkok och har haft en helt fantastisk liten stund i soffan med Liam och Noel samtidigt som vi tittade på ”Bron till Terabitia”

bronbron-till-terabitia--951235Vilket är en bra barnfilm, dock lite sorglig. Så som alltid när hjärnan ät överkokt så blir det lätt till tårar och så även ikväll. Som Liam sa när en dog i filmen ”mamma, jag blir allt ledsen. Det är nästan så jag får tårar” så visst berör filmen en, även om det är en barnfilm.

 

lrg_33god-natt-sov-gott-51x30-cm_119760004_122931885_134443490_136779262_154732818Nåväl, nu är det hög tid för lipsillen mammarika att knata in till sängen och lägga sig raklång för att vakan upp någorlunda piggelin i morgon…

 

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.