testosteron & en lyckad jakt???

Det är jätte tomt i kväll…

Jag sitter och väntar på kvällens mms från Thomas och dess bål de har tänt upp. Men förmodligen för jag nog sitta och vänta förgäves för det blir nog ingen manlig bål i kväll.

I morgon drar dessa här testosteron grabbar hem för att åter igen leva familjeliv. Nu har de suttit vid brasan med en kall öl i handen och berättat rövarhistorier så det räcker långt in till 2011-talet.

Jag skulle faktiskt velat vara en liten lämmel där uppe vid hyttan och lyssnat på hur snacket har gått. Lite ljugarhistorier och hur stora fiskar de fått på kroken. Jag kan endast tänka mig att de största fiskarna är fruarna i så fall, för de lurar ju alltid i vassen lite här och där.

Thomas har jag svårt att tänka mig att han skulle skryta om någon fisketur för det har han inte varit med om så värst mycket i vuxen ålder. Kanske mer låter om hur han lurade någon oljeshake och fick billigare bensin pris när han var chef på Statoil i så fall. Eller hur han sänker priserna på Willys så att det blir rena rånet.. Mm mer det i så fall.

Har även fått mess från Thomas varje morgon där han berättar att Steffo snarkar så att sömnen blir störd. Så igår hade han lagt sig halv tolv på natten medans de andra hade spelat poker fram till fem. Så lilla hustomten Thomas hade gått upp och gjort ägg och bacon frukost till alla vid tio. Det är min man det!!! Stolt mammarika!!

Nu är det dags för mig att ta adjö till datorn, tvn och allt annat som kan distrahera mig för sängen ropar högt eller är det mina öron som börja höra i syne av trötthet??!?!

När du undervisar din son, undervisar du också din sonson.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.