The Social Network

Woho, det ekar inne i datarummet. Jag undrar varför i hela friden vi har sparat på oss så mycket skräp. Jag fick till och med mig Thomas idag när jag fortsatte med mitt slänga bröte städa.

Jojo, hör och häpna, Thomas kollade upp när sortergården stängde och tog med sig pappa som förövrigt var här på besök över dagen. Inte bara det, det började dra i att fixa ordern på han med så han borrade äntligen upp lampan i datarummet som jag har väntat på i X-antal år. Sen gick han vidare och borrade upp brandvarnaren i hallen så den slapp och ligga och damma igen på byrån.

Så jag får väl leva med att han spelar sin nyfunna musik som har funnits länge fast vi inte har vetat om att vi haft det bland all annan bröte. För det är just det som har gått på högtalaren hela dagen här, men jag tänkte så länge han är glad så får han lite gjort, en kvinnas list liksom.

Liam är piggelin igen och det gillar jag skarpt, nu är det bara ovissheten om jag och Thomas har klarat oss från den hemska bantningskuren eller inte? Jag hoppas stort på att jag klarat mig då jag ska till gruvan i morgon. Var ju ett tag sedan sist och det ska bli kul att få göra lite ombyte, jobba någon annan stans menar jag än bara hemma!

Nu är det filmtajm för mig och Thomas en stund, barnen leker tillsammans utan att bråka (kors i taket) så vi ska se lite på filmen ”The Social Network, den där facebooks filmen”

Bay bay…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.