Tid i morgon!

Okej, vad är det man säger om februari? Har hört att det även kallas vabruari! För här på gräddhyllan är det vabruari för mammarikas del. Noel var icke sig lik och det fick jag förklaringen på när jag tempade han. På det har han en fruktansvärt jobbig hosta. Så det blir till att vara hemma med han. Nu är det min tur, Thomas fick ju ta sist det var en massa sjukhusbesök.

Igår var det först jobb för min del och det från morgon till kväll. Men inte deppade jag för det, för jag hade ju något kul att se fram mot… Catharina fick ju sin möhippa igår.

Men det skriver jag mer om i morgon, det har jag ju tid med då gruvan blir inställd…

Näh… läsa lite nu!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.