Tid… När?

Tick, tack… fredag kväll och här är jag, mammarika, Fru Jonsson således icka the blogger. Ligger här, nja halvligger i min goa säng med lilldatorn i knät. Thomas, den tekniknördiga maken ligger bredvid med den lilla platta plattan. Han sover med den, han har bytt ut en kudde för att han är så innerligt kär i denna lilla platta platta.

Skulle han hamna i ett så kallat ”bara välja en sak” och det var mellan mig och plattan så vore det kört för fru Jonsson, det är en sak som är säker det. Tror inte frågan skulle hinna bli helt ställd förens han tog plattan och sprang.

Vad har hänt annars i mammarikas liv idag…? Ja, det kan man ju undrar… Tog mig till A6 efter att Anna och jag tagit oss en morgonkaffe på gräddhyllan tillsammans och innan A6 han jag även med ett snabbt litet möte med valberedningen. Det är ju snart dags för den årliga stämman i vår förening.

Sen for vi upp till A6 och in i BR butiken för att köpa leksaker. Noel fyller ju faktiskt 6 år snart, ja om sis så där en 12 dagar. Så det var lika bra att fixa det, vill ju inte glömma bort han.

Nu är det bara att fixa till lite kalas för han med. Har försökt att få till ett litet möte med maken för att planera, men det verkar näst intill omöjligt att maken får en lucka för mig och mitt planerande.

I morgon är det gruvan hela dagen lång, ända in till sena kvällen. När jag väl kommer hem så är både maken och mina två små under inte hemma. Nej de beslutade sig för att fara ner till paradiset och göra ett litet höströj. Så vi ses förmodligen på söndag kväll när jag kommer hem från gruvan och det skulle inte förvåna mammarika om maken redan sover när jag kommit hem till gräddhyllan.

Ne, nu orkar jag nog inte ligga här och skriva mer, det ligger en bra bok och väntar på mig… Inte bara det, jag har några drag på wordfeud också att ta tag på innan ögonlocken ska ner.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.