Tid…

alt

Min älskade son Liam

 

altalt

Tiden rusar iväg för mig, jag vet inte hur jag ska hinna med.

altalt

Min son, min äldsta son Liam ska bli fem år och jag tycker att det var i går eller förra veckan som jag satt med han inne på neo och matade han samtidigt som jag tittade in i hans djupa vackra ögon.

altalt

Det var då jag tänkte att det här kommer att ta tid, det kommer ta tid för Liam ska komma igen och orka själv, äta själv och bli frisk i sin arm. Detta kommer att ta tid, att jag ska läka från det hemska som hände. Att de sprang iväg med mitt barn som jag så länge hade haft inom mig och som jag äntligen skulle få se, få känna, få kram, få älska…

alt

Den tiden är borta, inte tiden att älska utan tiden när Liam ligger i min famn och sussar. När jag nosar på hans hjässa och känner den där baby doften som bara de små barnen har.

alt

 

Nu är han stor, han är stark, inte bara i kroppen utan även i själen. Han vet vad han vill och han tar stora kliv för att nå dit. Jag är en stolt mor, en stolt fru och en stolt människa.

alt

 

Tänk vilken tid det tog att nå hit? Tänk vilken tid jag har att minnas tillbaks på!! Ja denna tid som är, som varit och som komma skall. Den tiden vill jag inte missa för något i världen.

alt

Snart så fyller min lilla stora son Liam och jag ser hur livet leker och vad han har framför sig. En groda som han vill rädda från de dumma, en pinne som han viftar när han är en ninja eller en spindel som han undersöker och vill veta vart den ska ta vägen.

alt

Detta är så underbart och detta vill jag ta vara på, så snälla tiden… Stanna upp så att jag hinner med, så att jag inte missar något…

alt

 Kärleken tar sig in även där den är portförbjuden

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.