Tiden går jätte fort!

 

De små timmar jag lämnar Liam och Noel på förskolan bara rinner iväg, det gör det aldrig när man är på jobb konstigt!?!

Ja då har timmarna på förskolan redan tagit slut och vi är åter på hemmaplan. Liam stannade ute och vill hjälpa vaktmästaren att slänga ogräs och Noel ville komma in. Allt är som vanligt, skönt!

Kamilla lämnade Noah på förskolan så hon och Sarah följde med hem på en kaffe men har nu åkt vidare för att göra lite nytta antar jag. Skulle ut och shoppa lite och det är ju kul och uppiggande att handla massa onödigt :-)

Jag ska snart sätta igång med maten så energin åter igen blir fylld. Leka tar på krafterna och att springa ute så att man blir helt svett på pannan är Liams melodi så inte undra på att lite mat måste stoppas i magen.

Ser fram mot i kväll då jag ska gå på bio. Det var länge sen och det är allt lite speciellt att sitta där inne i salongen. Tänk så mycket jag gick på bio när jag arbetade på Sandrews, 11 år gick fort när jag tänker tillbaks. Undra hur många filmer jag plöjde igenom där?? Kommer verkligen inte ihåg men många måste det ha blivit.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.