Tiden rinner…

En ledig dag rinner iväg allt för fort, så fort att jag inte riktigt alltid hinner med. Så har det varit idag och nu sitter jag här och funderar över dagen och den kommande dagen i morgon.

Idag har jag varit ledig och det har varit skönt, jag har inte jäktat eller gjort något speciellt utan tagit dagen som den har kommit. Jag gick upp skapligt tidigt för Liam och Noel skulle gå till förskolan så då måste jag fixa frukost och annat innan det.

När jag väl kom hem dammsög jag efter som det fanns drivor av råttor i vart enda litet hörn här på gräddhyllan, de hoppade efter en när jag gick förbi. Ut med soporna som också höll på att rinna över ur våra sorteringshinkar och fick på så vis en extra nypa luft och då blev av med en sur odör från de gamla mjölkkartonger som legat och grott till sig.

När jag väl gjort detta och jag gick runt och kollade av lite här och där så slängde jag ett öga ut genom fönstret och fick då syn på pappa och Tjalle som stod utanför och höll på att förbereda sig för att komma upp till mig. Så på med en pava kaffe för att inta tillsammans med dem och pappa tog sig även en dusch.

Hämtade hem mina små guldklimpar och gjorde en god, snabb lunch och lagom efter det kom Ida med Siri och Sebastien för lite lek och sällskap. Tiden rann iväg så som det bruka göra när man har det trevligt och Thomas kom hem efter jobbet. Ida, Siri och Sebastian skulle ge sig hemåt och jag och Thomas packade in oss i bilen tillsammans med Liam och Noel.

Väl i bilen styrde vi mot Norrahammar för att besöka Outi, Tommy och Alexander i deras nya lya. Det var så fint och fräscht och de har fått det så mysigt. Jag är glad att Outi har flyttat närmare så att vi kan ta några mer spontan fikor samt att barnen kan träffas och leka lite oftare.

Men även där vart det så trevligt att tiden ej stod still så lika fort som vi kom fick vi packa in oss i bilen igen för att fara hem igen. I morgon är det en ny dag och en tidig sådan, ja lång med. Så barnen måste i säng så de orkar med, lika så jag och pappathomas…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.