Tiden som inte finns för ungdomar…

Idag skulle jag då ha lunchat med min systerson men jag har kommit på att dagens ungdom har inte något som helst tidsuppfattning.

Själv jäktade jag ner till staden efter att lämnat av Liam och Noel på förskolan för att hinna inta en god lunch i inte allt för jäktigt tempo… Vad fick jag för det, ja jag fick äta själv!!
Jo, när jag kom ner och hade hittat parkering så ringde jag upp kära Simon, han svarade så glatt och jag tror att han såg fram mot vår lunch faktiskt. Frågade lite fint om han stod på plats och väntade på mig, men fick ett helt annat svar än vad jag väntat mig.
Nej, jag är fortfarande på skolan. Jaha, sa jag vilken skola då och hur lång tid tar det innan Du är på plats. Mm, 30-40 minuter fick jag till svar. Det roliga i det hela är att dagens ungdomar verkligen tror på tiden och att man ska hinna allt men så är ju inte livet och det vet vi ju, vi unga mödrar i 30+ åldern att tiden rinner på lite allt för fort för att man ska hinna med.
Så det blev inte någon lunch med Simon idag utan vi får ta det en annan dag. Sen var jag på möte och efter det for jag i ilfart hem och hämtade hem barnen för att vara på plats då soffan skulle komma. Thomas kom hem och vi han både laga mat och nästan äta färdigt innan de kom för även de hade varit positiva med tiden och blev lite försenade. Men vad gör väl det när man blir så nöjd i slutändan. Ett stort plus till Tenhults möbler som kör hem och monterar helt gratis och som lite grädde på moset så sätter de på tassar på fötterna innan de sätter ner soffa, det kan ju inte bli bättre!
Nu ska jag sätta mig i soffan och titta på tv…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.