TIGGER!

Jag vill dela med mig av när Liam var liten och hade världens sötaste Tiggerdräkt.

alt

Än idag följer TIGGER Liam. Liam har en liten samling av Tigger och Noel har istället blivit Nalle Phu, men dessvärre har jag aldrig sett en sån fin dräkt med Nalle Phu.

Den här fick jag låna av min syster Mariette och hon har fått den från England. Så den är inte min alt men jag var glad att få ha haft den till mina barn.

Farbror Bus har alltid kommit med fina saker till barnen så det har blivit en helt del Tiggrar till Liam.

altHär med den jätte stora fina Tigger mjukisen. Den sover han än i dag med och den tar stor plats men ska absolut ha den i sängen.

Första gången Liam tog sig ur själv ur sängen höll jag på att dö av skratt när han kom in till vårt sovrum. Tigger var även då större än han själv så det såg väldigt roligt ut när han kom konkande på Tigger. Det tar inte slut där, för han var väldigt kär i sin kudde med och sen hade Liam alltid 3 nappar. En  i munnen och en i var hand, så det var lite svårt för han att bära allt på allt samtidigt. 

Nu sker det allt för sällan att han vill komma och ligga en stunud, det händer ju så mycket och det finns så roliga lekasaker att titta på när man vaknar. Sen så kan man ju reta lillebror en stund med.alt

Till min älskade Liam!

Kram Mamma

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.