Till min vän!

lrg_108En sann vän sträc

vännerIdag är det verkligen inte en vanlig dag, för idag är det bästa, bästa, bästa vännens födelsedag!

Till min vän Outi

Tänk att ha en vän i vått och torrt, inte bara när allt är på topp. Tänk då att den vännen har  funnits mer än halva ditt liv. Tänk att den vännen vet allt om dig och det den inte vet är inte heller värt att veta. 

äktaEn sådan vän är inte lätt att hitta, men jag har haft turen att just hittat en. Idag är det så att denna vän fyller år och vill då tala om att jag önskar henne ytterligare ett härligt år och att jag kommer få vara delaktig  mer eller mindre varje dag av det kommande året.

Outi, Du är den du är… du fiser när Du behöver det, med eller utan mig. Du rapar när du rapar med eller utan mig. Du ringer till mig, Du sms:ar till mig, Du mejlar till mig, Du whatsuppar till mig och Du till och med tar djungeltelegrafen till mig. Sluta aldrig med det, för det är det som gör mina dagar så himla bra!!!

Love U 4-ever My Friend!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.