Tillbakablick!

kul 

En tillbaka blick över året, det som man kommer ihåg, det som man vill glömma eller kanske rent av att komma ihåg!

KNASIGT: En bok lanseras i Sverige om vår monark, självaste kungen själv. Han har enligt boken haft många damer omkring sig. När han väl har presskonferens så säger han: ”Jag har talat med familjen och med drottningen”. Lite mesigt tycker jag allt!

IDIOTI: När pressen skrev rubriker med ”TERRORSVENSKAR” som är politiskt korrekt ord medan terroraraber eller terrorsomalier är tabuord. Ordet som det förmodligen är straffbart att skriva är terrormuslimer och ändå är det vad de flesta tänker när det talas om terrorister.

kul

DRAMA: Då halva eller hela Europa blev lamslagna av vulkanutbrottet under glaciären Eyjafjallajökull på Island, då vart många fast där de befann sig. Vare sig de ville eller inte ville fick många stanna där de var helt enkelt, om de inte gjorde som min kära väninna ”Åkarfrun och Herr Åkare” som befann sig någons stans i Europa… Hyr bil och bila hem…

MÄRKLIGT: Är det när SJ inte kommer ihåg att det blir vinter varje år i vårt avlånga land. Undra om de kommer ihåg tills nästa vinter?!

MISSLYCKANDE: När vi eller inte jag men några andra valde in Sverigedemokraterna till riksdagen. De sju riksdagspartiernas oförmåga att ta ett seriöst och kraftfullt tag i den misskötta migrationspolitiken borde tills nästa val bli bättre än bäst.

NÅGRA SOM VANDRAT VIDARE:

  • Gösta Bredefeldt. (19 december 1935 – 9 januari 2010). Skådespelare och dramatiker. Han medverkade i många teater-, tv och filmproduktioner, bland annat i tv-serien Rederiet.
  • Grodan Bolls skapare Thomas Funck gick bort 91 år gammal efter en tids sjukdom.
  • Idrottsprofilen Torbjörn Ek har somnat in efter att ha levt med vissheten om att han drabbats av cancer sedan i december tvingades han i veckan som gick ge upp kampen, 61 år gammal.

SKUMT: Att Julian Assange vill våldta 2 kvinnor när han är känd i hela världen, varför gör man det? Om det nu är så?

ÅRETS DUMBOM: var BP-ordförande Carl-Henric Svanberg uttalande om ”Small People”. Vadå betrakta sig som stor, snarare storsint maktgalen!

ROMANTIK: Det var ju ett strorslaget bröllop, inte mellan vem som helst utan vår Kronprinsessa Victoria med sin Prins av folket Danile. Det gillar vi, mera kärlek!

Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

1 svar på Tillbakablick!

  1. Addie skriver:

    Ett händelserikt år har det varit. Hoppas kommande år blir ännu bättre :mrgreen:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.