Tilt & blond!

Hm, satt och funderade lite och efter ett tag kom jag fram till vad jag skulle göra… Rätt coolt för en blondin på gräddhyllan att lyckas tänka!!!

Mammarika är ju rätt lyckligt lottad, blond och en tänkande sådan!

Det jag tänkte på var vad maken sa till mig att jag skulle göra. Ja, mammarika lydde för en gångs skull maken och gjorde vad han sa till mig. Den här gången var det inte så arbetsamt så det vart inget gnäll från mammarika utan efter första gången så gjorde jag vad han bad mig om…

Maken bad mammarika logga in på http://www.vardagsmaten.se där det visst skulle finnas bra tips för just en mammarika och en pappa Thomas.

Skönt med tips då det ibland (händer sällan men gör det) slår TILT i det blonda på skallen. Står där och har inte en aning om vad mammarika ska laga till lunchen eller middagen… Vad händer då?! Det gamla vanliga, en köttfärssås och pasta vilket kan bli rätt så trist i längden.

Inte för att mammarika har några svårigheter i att laga mat utan det är svårigheter på vad man ska laga. Det är där TILTEN slår till, variationen!!!

Men nu efter detta smarta drag från maken så behöver mammarika aldrig mer få TILT, började det kännas lite konstigt innan för hjärnbalken är det bara att logga in på sidan.

Det svåra är nu bara att mammarika ska komma ihåg att hon har en sådan sida, hur det går förtäljer icke historien!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.