”Tinnitus Large”

 

Näe, inte så möe att titta på tv så jag fastnade här igen…
… Vill inte bråka med maken om ”Zappen” när jag är trött, ja det är inte bara jag som är trött även maken är trött. Så jag beslöt för att stanna lite till och fundera och fundera och fundera…
Har kommit på att fredagen som var känns bra nu när jag fått upprättelse av högsta hönset så det gör inte så mycket om fredagen kommer en bit upp ur dynghögen nu. Men jag är ju även en stark kvinna och som vet att jag både kan och kan och kan… Så nu känns allt bättre…
Idag fick jag ju jobba över och Thomas, Liam och Noel skulle hämta mig vid 17 nere vi friardalen, så när jag blev sen passade de på att gå till lekparken under tiden. Sen vart det räserfart hem för att bada och äta kvällsmat sen bums i säng, så mycket han jag umgås med Liam och Noel. I morgon är det åter en tidig dag på förskolan så sömnen är A och O och dessvärre går det inte tulla och låta de vara uppe.
Idag grät Liam när han vaknade och tyckte nog att både mamma och pappa var de mest orättvisa människorna i världen som tvingade upp han kvart i sex på morgonen. Det hjälpte inte att protestera, lägga sig på golvet eller ens gråta. Mammarika var tuff och tvingade allt på både kläder och en tandborstning för att sedan bege sig till förskolan.  Noel var däremot förvånansvärt piggelin för att dels varit vaken lite för länge igår och på det vaknat ett flertal tillfällen under kvällen med lite mardrömmar om larmet som sattes på när vi var och grattade Victoria på Harrys.
Det första Noel sa när vi kom till förskolan i morse till fröken var att larmet hade gått, så mammarika fick snällt tala om att vi tog barnen till krogen i går och där fick de för mycket coca-cola så de vimlade iväg och gick på ställen man inte får gå till så larmet sattes igång, ja inte bara larmet utan alla som var på Harrys fick sitt livs uppvaknande med det tjutet… ”Tinnitus Large”
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.