Tinnitus!

Idag är sista dagen innan första dagen… Ja på vadå? Jo mammarikas älsklingssyssla ”städa” eller inte?!

Tänkte i alla fall att när jag vaknat och fixat det viktigaste i mammarikas liv som är mina två kids (maken kan jag inte fixa, jag tar han som han är och det är rätt okej det och för övrigt är han inte hemma) så ska jag sätta fart här hemma och städa. För sen lär mammarika inte kunna göra det i den utsträckningen som mammarika är van vid.

SÅ idag, nu på förmiddagen så har mammarika gjort ett rejält lyft inne på Liams rum. Det är dammat, dammsugit, putsat fönster, bytt gardiner och torkat golven. Det skiner som en sommarsol där. Frågan är hur länge det kommer göra det?!?!

Har mammarika rätt så kommer förmodligen inte ens Liam märka att det är gjort (tror det är den där manliga genen som träder fram där när det gäller att se saker som den kvinnliga ser innan ögonen öppnats).

Men mammarika tycker i alla fall att det känns skönt med att bara veta att det är gjort. Ja, sen så har det även dansats runt en sväng med Fido runt om och nu funderar mammarika på om det är soffläge eller fortsatt gnuggläge?!?!

Fick ju lämna Noel tidigare idag då de undrade om han inte kunde få komma redan vid 9 i dag för att spela teater, Noel är nämligen trollet Tinnitus som nog nämnts tidigare här på bloggen. Visst fick han det, mammarika har massor av egentid innan gruvan som håller på till sena kvällen.

Går fortfarande och väntar på tiden som jag ska operera mig på i morgon. De skulle ringa runt 14:30 idag och tala om. Hoppas, hoppas, hoppas det blir på morgonen så mammarika får det gjort!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.