Tisdag

Jaha, då sitter jag här igen och i bakgrunden låter det från plattan som Liam har satt på en netflixfilm. Fick inte iväg Liam idag till skolan, han mådde inte alls bra sa han… Har en aning att han överdrev lite, men inte lätt att avgöra och övertala han gick då inte att försöka gå iväg.

Vädret utanför är värdigt mycket höst, dock inget regn. Det blåser och löven faller så fint ner i backen.

Jag har suttit och arbetat lite hemifrån idag, hade lite ”barnombudsarbete” som skulle göras. Så nu har jag skrivit ner dessa 6 dokument som jag lovat. Vi måste ha klart allt i vårt lilla barnombudslag till vår friskvårdshelg och konferens nu i oktober på Tranås spa… Underbart att arbeta i min gruva och snäll chef som tar med oss utanför väggarna och låter oss njuta lite också. Vi ska nämligen visa upp vårt arbete i grupperna och försöka lära ut lite kunskap om att föra barn på tal. Är en aning nervös för hur detta ska gå…

flexitarianIgår fick vi vår första matkassa från City Gross hemlevererad. Vi tänkte utöka våran matlagningskonst och få lite nya recept. Inte bara det, vi gick ut vild and crazy och valde ”Flexitarian” kassen, där är det lite mindre kött och mer grönt och ekologiskt i. Igår vart det kycklingfärs och marinerad rödkål, så gott det var och alla tre barnen vart glatt överraskade och var nöjda med resultatet. Idag blir det torsk, kommer dock inte ihåg vad det var till det… Men säker något gott.

Har ingen aning om vi kommer ha stående prenumeration på dessa kassar, det får vi ta ett beslut på senare eller om vi rent av bara tar kassen då och då när det är stiljet på fantasin vad som man kan laga och äta som är både gott och nyttigt!!!

canstock1976180Snart dags att ge sig ut på promenad med mina fyrbenta tjejer. Rätt så gött med lite rörelse efter att suttit här framför datorn några timmar och knapprat på tangentbordet.

Jag är glad så länge det inte är snö ute, för när snön kommer blir det till att dra med hundarna, de hatar snö och kallt…

… ja, även jag gör det då det innebär mer värk i min stackars kropp. Så jag har varit riktigt glad den här hösten då vädret har varit så fint och skönt.

Ha det gott alla där ute och ta väl hand om Er!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.