Tisdagarna med Morrie!

 

Igår kväll klockan 19:00 satt jag bänkad på stadsteatern i Jönköping och väntade på att ”tisdagarna med Morrie” skulle börja…
Och så släcktes det ner och började, de två timmarna jag satt där blev jag totalt bländad av vad som hände. Det berörde mig så mycket att jag fällde en tår sista 10 minuterna av föreställningen.
alt
Nu blir jag ju skogstokig efter det här och måste bara läsa boken, för i boken har jag hört att det går ännu djupare än vad som fanns på teatern.
Om tillfälle ges, gå och se denna fantastiska teater… Lovar att Ni inte kommer bli besvikna!
 alt
Morrie Schwartz var Mitch Alboms favoritprofessor, mentor och vän. På examensdagen lovar Mitch att hålla kontakten, men det blir inte av. Många år senare, mitt i karriären, får han se sin gamle professor på tv. Morrie har drabbats av en nervsjukdom som långsamt förlamar hans kropp men inte hans intellekt och hans lust att leva. Mitch beslutar sig för att besöka Morrie varje tisdag, precis som under studieåren. Vi får uppleva de båda männens känslostarka och humorfyllda möten med samtal om kärlek och förlåtelse, liv och död.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.