Tisdagen…

Idag har jag sett en bärfis, eller jag visste först inte att det var det förens Liam talade om det för mig. Tur var väl att jag inte tog iden fisen utan att bärfisen trillade i backen och förhoppningsvis fick hjärnskakning och glömde bort att han var en bärfis och slutade göra så att han luktar illa.

Har ringt till Thomas som jobbar i kväll och bett han köpa med sig glass i så stora lass att vi kommer att storkna i glassen. Nu ska Liam få äta glass tills han avskyr det, har lovat att han ska få äta hur många han vill i morgon. Så det ser han fram mot efter at han har vaknat upp i narkosen. Om jag känner Liam rätt så kommer det va det fösta han frågar efter när hjärnan har klarnat till, det och pannkakor.

Har varit på A6 idag och jag känner mig så nöjd efter denna dag och dess inköp. Tänk vad lite shopping kan göra en glad, i alla fall mig. Marie från stan var förbi på middagen och hade med sig var sin ryggsäck till barnen. Jätte cool, såg ut som en groda så det får bli till stranden i sommar att packa däri till dem.

Jag fick också en present av Marie, två nyckelband som jag behöver. Marie är så go och omtänksam så det finns inte ord för det. Kitty var super nöjd med att jag och Thomas har varit och handlat inför campingen i sommar. Hon kom hit på kaffe idag men jag har lagt ner det i källaren så hon får titta på det en annan dag…

Fick beröm idag för min matlagning och då gjorde jag något så simpel som stuvade makaronen och stekt falukorv. Men det är ju kul med komplimanger, det får man allt för lite av. Hmm borde nog själv bli bättre på att dela med mig av komplimanger jag med. Det ska jag försöka komma ihåg.

Jag kan inte fatta för ett tag sen hade jag ett berg av tvätt som hånlog mot mig och gav mig spydiga kommentarer. Så jag gjorde mig av med det elaka tvättberget men idag så när jag gick förbi gästsängen så låg det där igen och bara spydde galla på mig. Hur tusan har det tagit sig hit in igen, jag tyckte verkligen att jag gömde det väl i alla garderober och stängde dörren om det. Men icke som nicke nu ligger det på gästsängen igen… Skit också!

En idé som inte innebär några risker är knappast värd att kallas för idé.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.