Tissel & Tassel

Hmm, det här är svårt! Just nu tycker jag det tisslar och tasslar från alla håll och kanter. Svårt att fokusera nu tycker jag allt.

alt

Ja, Kittys 40-års kalas på lördag och denna lördag är ju speciell för det är ju då även alla-alt-dag. Sen så är det ett kalas den 28/2 då Thomas har sitt för ”La familia” och den dagen är även speciell för då fyller svärmor år. Sen den 7/3 har ju Thomas sitt 40-års party för vänner och en del DNA kommer även där.

Så just nu är det möe på gång känner jag. Kan ju inte avslöja något här om jag vet om det tasslars om något inte heller om det tisslars. Fast det vore ju kul om det tasslades och tisslades, för jag gillar ju överraskningar åt alla håll och kanter. alt

Så gubben och kärringen syster min HÅLL TILL GODO!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.