Tjafsar…

Att vakna av tjafs från barnen strax innan åtta i morse har sina fördelar, även om jag vart sur av just det uppvaknandet. Men fördelen var att jag såg solen genom persiennen och insåg att det faktiskt kommer bli en fin dag.

piggSå med den vetskapen fick jag massor av energi och började med något helt oväntat efter att vi ätit frullen. Jag satte igång med att städa, hade nog bara tänkt ta disken från igår kväll men insåg att när jag väl börjat var jag fortfarande inspirerad av städ.

Så sagt och gjort, nu har jag gjort köket så det ser ut som homestyling, efter det fortsatte jag med att pusha på Liam så vi fick hans rum klart med. Där gick det fort då han faktiskt var mycket delaktig i själva städandet ”utan” att jag behövde ta fram mammatjatet.

386791_515923155100220_292319838_nNoel, ja han var inte sämre han. Han hade ju sin rumskompis Teo som tog tag i Noels rum. De hade verkligen känslan för teamwork och fick fart på vad som skulle göras. Blev dock mycket överraskad när de städade på överkurs, de bytte sängkläder i Noels säng. Helt otroligt, de fick i både lakan och påslakan… Trodde inte att de hade kapacitet för att klara detta moment. (säker bara en engångsföreteelse)…

something-very-surprised_small

 

Men så klart finns hoppet om att Noel börjar hjälpa till utan att behöva tjata och gnata (mycket lik sin far, å tur är väl det att Thomas gav lite fina gener han med).  Hoppat kom  nu när jag satt här i skrivandes stund och Noel sa till mig att de började städa i hallen och ska hänga upp det som ligger (det som ligger är barnens jackor, lite skor avslängda här och där). Till min förvåning nu när jag gick en runda ut i hallen så har de gjort vad de har sagt de skulle göra!!!

Nu hade jag tänkt att ta mig bortåt någon secondhandbutik så att jag uppfyller min egna önskning…

Livet är inte ett problem som skall lösas
utan en verklighet som skall upplevas

– SÖREN KIRKEGAARD –

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.