Tjatat så halsen bränner…

 

Åså regnar det och det rejält…
… Det bara öser ner och jag hör från balkongen som står öppen hur det smäller mot bläcket, ett skönt ljud när man är inne och vet att man inte behöver gå ut.
Har precis suttit med Noel i soffan en stund då han vaknade av att han hade så ont, tårarna föll från hans kinder och mammas knä är allt bäst. Måtte det gå över snart så allt blir som vanligt igen.
Idag har Liam, Noel, jag och Thomas gjort något super hemligt och det bubblar i mig av glädje. Men ett tag till kommer det allt få bli lite hemligt innan jag berättar för någon… Oh, så kul! Oh så häftigt!
I morgon är då fredagen här och veckan snart slut. Det rullar på i ilfart när man går hemma med en Noel som man ska aktivera från morgon till kväll men det har också varit en väldigt mysig Noel mamma vecka och jag hoppas att jag kan få det med Liam snart så vi också kan ha lite mys pys.
Det som är surt för övrigt är att nu börjar min hals göra lite ont och när jag sa det till Thomas så kände han lika dant, måtte det bara vara att vi har tjatat för mycket så halsen gör ont av allt tjat…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.