Tjöt som försvinner när man stoppar bomull i örat!

Brr, det är ju super kallt här hemma…

Jag går och små fryser hela tiden och ända har jag tagit på mig och inte har jag något fönster öppet heller. Men jag är glad för jag har inte feber och jag börjar få lite bukt på min skalle bank. Förkylningen går väl diskutera men den kan jag leva med eller den kanske kan leva med mig?!

Thomas hemkommer från Vrigstad fast nu åkte Liam och Thomas iväg för att inhandla lite förnödenheter till helgen. I morgon ska mamma passa Liam och Noel för jag och Thomas arbetar så det behövs lite ingredienser till maten mamma ska laga. Köttet kommer bestå av älg och det är ju passande i dessa älgtider. Hoppas bara att de små gillar det… Thomas går ju alltid att lura, han går på vad som helst. Sist han åt upp det sista fåret som han själv hade varit med och gött så gick han på att det var nöt kött utan att klaga, det är bra det…

En annan gång sa jag att det också var nöt men då var det renskav. Det var jätte gott ända tills Thomas fick reda på vad det var. Men smart kvinna som jag är så talade jag om det på tredje portionen… Mm tre portioner klarade Thomas av innan det inte var gott mer.

Idag lägger jag en tanke på allt menlöst i härdande tjöt som finns här ute i välden. Så nu har jag lagt en tanke på det och lägger det åt sidan för att ta fram en bättre tanke, en tanke på att allt blir så mycket bättre när man stoppar lite bomull i öronen. Då slipper man höra så mycket och hör man inte så mycket så får man inte reda på så mycket och det är bra det!!!

Undra vad det blir för kvällsmat här hos oss? Thomas skulle finna ut något och det är ju spännande… Kan bli precis vad som hels när två av det manliga könet är ute och handla. Får Liam välja blir det väl bara fredagsmys men någonstans finns nog ett stopp på pappa Thomas där :-)

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.