Tjöta engelska lite då…

En hel tisdag har snart gått till sin ända, ja i alla fall första delen av tisdagen. Dagen har varit full späckad och med både roliga och mindre roliga nyheter. Den som var mindre rolig kommer ja ha svårt att glömma och det är att bromsarna på bilen ska lagas och det kommer att kosta familjen Jonsson 5400:- och jag tycker att det finns både bättre och roligare saker att lägga så mycket pengar. Det var den tråkiga nyheten, den roliga nyheten är att bilen kommer att lagas innan den 11 då jag ska fara till Ullared men då med en mycket lättare plånbok än vad jag hade tänkt mig…

Efter frukost tog jag och barnen på oss och gick bort till Katta, Pascal och Teo för lite bud och lek. Thomas blev kvar hemma och gjorde annat nyttigt för oss, som tax fixa en tid för att laga bilen. Vi blev bjudna på en super duper god lunch och det var uppskattat av oss alla. Sen när klockorna närmade sig ett var det dags att åter gå hem igen.

Strax efter ett kom Liz, Trevor, Dennis, Kayliegh och Jamie för att fika lite. Trevor åkte direkt för att hälsa på någon och Liz och barnen stannade kvar. SÅ nu har jag övat att prata engelska igen, det var ett tag sen sist. Dennis och Kayliegh passade på att hälsa på Dennis farmor och farfar som bor en trappa bort från oss.

Gick ut en sväng med Liz och barnen för att lapa lite sol när den för en gång skull visade sig. Det var p tiden för nu hade jag snart tappat hoppet om att det finns en sol kvar här hemma i Sverige. Det har varit mörkt och regnig allt för länge nu och det påverkar humöret allt för mycket tror jag.

Nu är vi själva och jag håller på med tvätt och annat som har legat och väntat ett tag. Sen vet jag inte om jag orkar ta tag i att fortsätta rensa lite här hemma. Skönt att rensa skit som ska till sortergården, det gör man allt för sällan. Men spar och spar tills det blir alldeles propp fullt i skåp och gömmor.

Men nu tvätten igen!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.