Tjuvstarta

 

Tjuvstarta får man göra om tiden räcker till tycker mammarika och det tror jag Noel tyckte med. Min lille Noel fyller snart år, närmare bestämt den 12 oktober. Då blir Noel 5 år och stor kille, fast mammarika vill att han ska vara en liten kille för nu har inte mammarika några små barn längre och fler blir det inte.
Men som sagt tiden hos familjen Jonsson är knapp och snäv så vi tjuvstartade med hans födelsedag och bjöd in tjocka släkten och turen var på vår sida att alla kunde komma utom morfar Rolf. Så jag tror vi var 25 som mest här idag och det bjöds på mat. Sen var det kaffe och kaka men då hade en del av sällskapet redan begett sig hemåt eller vart de nu skulle fara.
Noel, huvudpersonen.. Eller nästan huvudpersonen för vi passade faktiskt på att fira Jamie med som fyller 7 år den 13 oktober. Bra att slå ihop det så vi slipper åka fram och tillbaks mellan oss när vi kan ha det ihop på ett ställe. Det är tidsparande det.
Japp, åter till Noel i all fall. Han var så glad och han fick så fint lego från mormor, farmor och farfar, Stefan och Anna och från Mariette och hennes familj. Av Julia, Stina och Melina vart det till Noels glädje com-radio som han gick om kring med när alla åkt hem. Ja, Noel fick även en fin skinnjacka som han drog på sig och sina två com-radio i var sina byxfickor och gick runt här som en polis.. tror det var det han sa att han var, kul såg det ut och roligt verkade han ha det.
Av Kitty och Alice vart det playdo lera och massa grejer som man kunde använda till det. Noel ville ta upp det men det får vi göra en dag då det inte är 25 personer som vi ska föda och underhålla. Sen fick han ju så klart ett paket från mammarika och pappa Thomas ju, ja vi tog det i samma veva som släkten var här så han hinner utnyttja det lite innan det blir för sent. Vi köpte en ny cykel och det tyckte Noel var jätte skoj och ville ju såklart ut och testa den. Så pappa Thomas fick snällt montera ihop cykeln så han fick gå ut och ta sina första tramptag på en lite större cykel än den lilla han haft.
Thomas försökte vara lite smart trodde han för jag frågade igår om han inte ska montera ihop den på kvällen men det tyckte Thomas var onödigt för Stefan skulle ju komma idag. Men det slutade ju med att Thomas fick skruva själv för Stefan förbarmade sig med att klippa mina små guldpojkar.
Så nu är de snaggade och snygga. Nya skinnpajer och snygga mössor, kan ju inte bli bättre.
Min dag har varit perfekt och mammarika fick även en liten värdinnegåva, underbara blommor att ha i en vas. Det gillar jag och det uppskattar jag väldans mycket då blommor gör mig glad.
Så Noel var super nöjd, jag var super nöjd och jag tror resten av gänget var nöjda efter en dag på gräddhyllan!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.