Toalett, mumma!!!

Njuter hær før fullo just nu…

… nu ær familjen Jonsson precis hemkommen till hyttan efte att varit på en dusch tur nere i Tyinkrysset. Jag kænner mig ren och alla luktar gott. Sen på allt detta rena hærliga så ær vi helt sjælva hær och det ær tyst och hærligt.

De andra har åkt till ett annat stælle før att hælsa på bæstemor till Jon och det ville inte vi følja med på. Så nu ska jag sætta på en kopp kaffe till mig och gå ut på terassen och njuta av solen och den helt underbara utsikten som ær hær uppe.

Thomas leker lite med fyrhjulingen och barnen springer runt och gør något som de tycker ær kul, førmodligen letar de efter små kryp… Nær jag kom upp hit denna gång och skulle ut på utadasset så det førsta jag såg var en gigantiskt stor spinel och bara det gjorde att man skyndade sig vældigt fort dær ute.

Idag passade jag på at gå på en riktig toalet och jag har svårt att komma ihåg nær jag sist njøt så mycket av att gå på en toa. Ja, æven skitgrejer kan man visst njuta av nu før tiden ;-)

I kvæll ska vi grilla fast det blir något vældigt enkelt, så enkelt som korv och till det ska vi ha brød. Lætt och uppskattat av alla tror jag. Man får passa på att vara ute nær de ær uppehåll ju.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.