Toarulle…

Kom att tänka på saker man stör sig på… Det är ju alltid lätt att hitta saker att störa sig på, men absolut inte på sig själv.

Sen saker man absolut försöker att undvika göra då det är det tråkigaste man bara vet. Försöker in i det sista att se till att någon annan får göra det då man har en känsla om man gör det så kommer det ta hur lång tid som helst och man missar allt roligt.

 

 

Jag blir grymt irriterad över när min man ställer smutsig disk i diskhon när diskmaskinen står tom och skriker, ja helt enkelt vrålar ut att ställ in i mig, jag är tom…

Ett exempel av säkert tusen om jag skulle börja granska han rejält.

Men, men det stora ”menet”, vad försöker jag undvika för att det är så boooooooring?!?!

Jo, kom på det igår när jag vart så illa tvungen att göra det för ingen annan hade gjort det. (Hade  Ida från Knivshult varit där hos mig igår så hade hon garanterat åkt på uppdraget). Sitter på toan och är klar, inser att toarullen är slut i hållaren. Och hur surt är det inte att byta den då!?

På en skala ett till hundra så går det över en fantasisumma av hur tråkigt det är att byta rulle. Brukar se till att någon annan får göra det och blir lika förtvivlad när jag inser att någon annan är Jag får göra det.

Men ett säkert kort att få den bytt av någon annan är när Ida är här, för då kan man gå ut från toan och lämna hållaren tom. Hälla upp några koppar kaffe till Ida, så är problemet löst av sig själv. Ida måste kissa, Ida byter, Mammarika har fixat det utan att behöva lyfta ett finger!

Smart eller hur!?

Ja, det var nog den enda olat jag kom på att jag hade… Ville inte tänka mer för det ser så mycket bättre ut av att bara ha en olat när alla andra har tusen!

Sov gott!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

1 svar på Toarulle…

  1. Ida skriver:

    HAHAHA!!!! Precis så är det faktiskt!!! :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.