Todelooo…

Sitter i min goa säng, har mitt underbart mjuka duntäcke över mig och mina tre kuddar bakom rygg och nacke. Thomas har äntligen kommit hem efter en lång, lång dag på jobbet, så nu utforskar han nätet och kollar vad han har missat under dagen.

Stella ligger och små jäffsar i soffan, tror hon hör några utanför fönstret genom vädringsöppningen. Liten måste ju göra sig hör helt enkelt.

Liam somnade lika fort som han slöt ögonen tror jag. Liam är dessvärre inte riktigt piggelin än och på vår vårdcentral Wettwerhälsan sa de att det är bara att vänta ut viruset och att jag mammarika redan gjorde vad man kan göra för att mildra. Alltså kom jg på efter att jag varit i kontakt med dem, att jag som mamma inte är så illa då. Jag gör rätt, jag gör allt som går att göra med ett barn som har virus, skönt att få det bekräftat…

 

Noel soven han med efter säkert tio försök till att få sitta i soffan och i mitt knä. Noels sug efter att mysa och närhet är enormt och där får jag, jag mammarika lite dåligt samvete då han har varit i skolan och jag hemma och inte varit nära Noel så som jag annars bruka göra. Liam har behövt mig och Noel som är beroende av närhet blir näst intill sjuk av att inte få.

Så vad Noel nu har satt griller i huvudet på mig om är att han inte vill gå till skolan i morgon för att har saknat mig och vill helst vara hemma och ha kvalitetsmys på hör nivå. Men mammarika anser också att skolan är nödvändigt, hur ont det än gör i hjärtat att skicka iväg han.

Hade mer än gärna låtit han stanna hemma om det inte vore för skolan och att Liam är hemma och är sjuk. De kivas ju som hund och katt nu när Liam har noll ork. Noel, som annars bruka ligga i underläge passar ju på så in i bängen med att reta upp Liam till tårar. Min lilla Noel han kan han med, det är bara att han gör det lite bakom ryggen… Men mammor har ju ögon där bak med, eller?!

Funderar på det här med Telia. Hur lång tid kan det ta och trycka på en knapp och få i gång telefonen???!! Tro snart att vi varit utan hemtelefon i snart tre veckor, nu borde de väl ändå få ur tummen ur röven och fixa till det… Våra vänner tror väl snart att vi avskaffat hemtelefonen vid det här laget.. Men de har vi inte, bara så Ni vet!!!

Så det är nog dags att blunda nu. Jag och Liam har ju åter igen en dag tillsammans att utforska. Ja, Noel… där har jag inte bestämt mig än om han ska få vara hemma eller gå till skolan.

Todelooo!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.