Tofflor & information från Pascal…

 

Kvällen kom åter till gräddhyllan denna härliga torsdag. Den här dagen har varit en skön och solig dag men dock kall. Liam och Noel var ute och lekte i över tre timmar efter maten och hade haft jätte skoj, jag Liam har till och med en liten blåklocka men den kom av misstag under leken. Det var en äldre grabb som visst bor här omkring som de lekt med och han gjorde det Liam tycker bäst om, ta fatt och kasta sig i deras famn och brotta ner dem. SÅ då kom detta lilla märke till men det vart inte någon gråt utan bara skratt.
 
blev väldigt full i skratt innan i kväll för Noel höll ju på som vanligt och till slut var det dags för att gå upp och göra nr två. Så jag satte mig på pallen på toan och pratade lite med Noel under tiden. Noel har också många frågor om ditt och datt och även denna ikväll på toan hade han det.
 
Nu hade han tagit på sig sina innetofflor som liknar Nalle Puh och ha satt och tittade ner på dem länge… Sen frågade han mig varför Stefan hade köpt dessa tofflor till han? Jo sa jag lite gulligt det är ju för att han tycker om dig…
 
Då tittade Noel alvarligt på mig och sa med en rätt bestämd röst.. Nej mamma det tror jag inte han gör?! Va sa jag det är ju såklart att Stefan tycker om dig… Åter sa Noel, nej mamma det tror jag inte. Jasså varför gör han inte det kontrar jag med. Och då kom det självklara svaret som bara barn kan: För att han inte gör det helt enkelt mamma…
Sen var det färdigpratat om det och det var dags att dra ut lite toapapper från rullen…
 
Ja det är mycket kuligt i deras huvuden nu och jag vet att Noel vet om att Stefan tycker om han. Men Noel är den lille tänkaren och ibland så skenar fantasin iväg. Det fick jag även reda på idag när jag pratade med en pedagog på förskolan. Ja sa till henna att Liam och Noel hade tyckt så där om Anki och Pytte men Noel hade gillat att få dans a efteråt.. Då tittade hon stort på mig och sa, men de har inte fått dansa…
 
De har tagit foton på förskolan idag och det enda Liam var rädd för var att all tid skulle gå åt till det och att han inte han leka då.. Men det hade ordnat sig de hade både hunnit fota och fått leka av sig.
 
Liams kompis Pascal stod och väntade på mig när jag skulle hämta Liam för han skulle berätta för mig att hans farmors pojke som hette Stickan skulle till sjukhuset och få ett bandage. Oj sa jag då får vi hoppas att det blir bra med Stickan!!? Jo, sa Pascal det blir det av bandaget…
alt
 
NU ska jag titta till min mejl sen hoppa i soffan för att invänta Thomas och hoppas på ett positivt heja rop att HV vann…
 
Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.